Lampionnenoptocht

Op zaterdag 26 oktober vindt weer de jaarlijkse lampionnenoptocht plaats 🏮🏮

Lanpionnen zijn deze avond bij ons te koop voor maar 2 euro per stuk inclusief batterijen!

Onder begeleiding van 🎶 Showkorps Wilhelmina 🎶 vertrekt de optocht om 19:15 uur vanaf het parkeerterrein (kant Eikenlaan) bij de Nieuwe Es.

Rond 20:15 uur zijn we dan weer terug bij de Nieuwe Es en is er voor iedereen een bekertje warme chocomel (mede mogelijk gemaakt door Albert Heijn en de ICI).

We hopen jullie allemaal weer te zien!

Een nieuwe website

Welkom op de nieuwe website van Oranjevereniging Sleeuwijk.
Zoals u kunt zien heeft de website een metamorfose ondergaan. Als u al lid bent van de vereniging verzoeken u om een inlog-account aan te maken. Dit kan door een e-mail te sturen naar webmaster@oranjeverenigingsleeuwijk.nl. Met dit inlog account kunt u uw persoonlijke gegevens controleren/updaten en nog vele andere opties.

Nieuwe leden kunnen aanmelden door in de menubalk onder het kopje over de ORV op het inschrijfformulier te klikken.

Mocht u op of aanmerkingen hebben kunt u dit via hetzelfde e-mailadres kenbaar maken.

met vriendelijke groet,